Borsodnádasdi LASE

Juhász Csaba sem pihen! - Az ország második legjobb postás csapata az Ózd és térsége válogatottja

2017. június 20. 18:23 - borsodnadasdilase

juhasz_csaba.jpg

A borsodnádasdi klub egyik legjobb és legmeghatározóbb játékosa, Juhász Csaba a múlt hétvégén Szolnokon rendkívül sikeresen szerepelt gárdájával az országos postás bajnokságon, a Postás Konföderációs Kupán! 

Csapatunk vezére civilben az Ózd 1-es postájának értékesítési vezetőjeként dolgozik. Az Ózd és környékének postásaiból összeválogatott team a korábbi esztendőkben is nagyszerű eredményeket ért el ezen a tornán, ezt a remek "hagyomány" vitték tovább a fiúk szombaton.

Csabát megkértük, ossza meg velünk élményeit: 

"Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan, Ózd 1-es posta és környékbeli posták munkatársaiból összeállított csapata, ismét részt vett a postások számára megrendezésre kerülő országos kispályás labdarúgótornán. Ezúttal (is) az igencsak impozáns látványt nyújtó Szolnoki Tiszaligeti Stadion adta a helyszínt a színvonalas megmérettetésnek.

A 12 csapatot felvonultató tornán a sorsolás szeszélye folytán a csoportküzdelmekben csak fővárosi együtteseket sodort a szél az ózdi postások útjába, utunkba. Jelesül, a rendezésben segítséget nyújtó Posta Biztosító csapatát, majd a Budapest-Zugló 1. posta munkatársait, végül pedig Budapest 62. posta alkalmazottjait. Nagy csatákban végül, három nehéz mérkőzésen, a csoportgyőzelmet hibátlan mérleggel abszolváltuk az immáron 21 éves(!!!!!) hagyományokkal rendelkező postás csapatunkkal.

A negyeddöntőben a Miskolci postások következtek. Kétszer vezettünk két góllal is, de mindkétszer felzárkóztak a „Borsodi Bivalyok”. Végül nagy csatában, de elértük az elődöntőt, ahol következett a két évvel ezelőtti országos bajnok, a csoportmeccseken legyőzött Budapest-Zugló 1. Háromszor vezettünk, a vége 3-3. A büntetőknél pedig mi voltunk a higgadtabbak. Jöhetett a DÖNTŐ.

Az elmúlt időszak sikercsapata, a szolnoki kézbesítők vártak ránk. Az Ózd-Szolnok meccs az elmúlt pár év csúcsrangadójának számít postás berkeken belül. Azt mindképpen meg kell jegyezni, hogy az ellenfél csapatát több kiváló labdarúgó erősíti, akik az elmúlt szezonban a megyei elitben arany, illetve ezüstérmet szereztek, valamint korábban, jóval magasabb osztályokban megfordultak. A döntő elején már érezni lehetett, hogy bennük maradt több „szufla” így simán nyerték a döntő mérkőzést, teljesen megérdemelten. Nekünk maradt az ezüst és egy különdíj. Budai Tamás lett a torna gólkirálya, az Ózdi FC felnőtt csapatának edzője.

postas_csapat.jpg

A torna végeztével, szolnoki kollégákkal megbeszéltük a közös élményeket, az elmúlt időszak történéseit, építettük tovább a korábban kialakult munkakapcsolatokat, ahol már-már jó barátságok is kialakultak. A Tisza parti sétányon Szolnoki Tiszavirág Fesztivál forgatagában is megfordultunk, kikapcsolódtunk és a hétköznapi munkából kiszakadva egy hideg hűsítő mellett beszéltük meg a nap történéséit.

A csapat tagjai: Gere Gyula (Putnok posta), Kótai Ferenc (Edelény posta), Papp Andor, Budai Tamás, Makó Bence, Pócs Gábor, Vincze Zoltán, Sike Ferenc, Juhász Csaba. 

Együttesünk további négy tagja sajnos egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott rész venni a tornán. Szabó Sándor (Putnok posta, szintén borsodnádasdi labdarúgó), Tiba Tamás (Putnok posta), Horváth István, Juhász György."

Papp Andor és Horváth István a korábbi évek nagyszerű borsodnádasdi labdarúgói!

Gratulálunk a csapatnak!

Hajrá BLASE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blase.blog.hu/api/trackback/id/tr3512607151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása