Borsodnádasdi LASE

Aláírt Csák László a Borsodnádasd kapusa, de nem a BLASE-hoz

2017. augusztus 01. 20:51 - borsodnadasdilase

csapat1.jpg

 

Természetesen nem kell izgulni a szurkolóknak, ugyanis a kiváló hálóőr továbbra is Nádasdon folytatja pályafutását.

László most egy teljesen más „szerződést” írt alá, amely nem egy szezonra, hanem egy életre szól, úgy hívják: házasság!

László és Anita az elmúlt hétvégén fogadott örök hűséget egymásnak az ózdi Városi Könyvtár házasságkötő termében. Ezt követően családjaik, rokonaik és barátaik között reggelig tartó ünnepléssel tették még emlékezetesebbé ezt a napot, amely során még egy különleges nyitótánccal is meglepték a vendégeket.

A jelenlétével megtisztelte Lászlót az „aláírásnál” az egyesület elnöke, Lackó jelenlegi és régi edzője, csapatkapitánya, valamint gyerekkori és egyben jelenlegi csapattársa.

Megkérdeztük Lacit, hogyan élte meg ezt a napot:

"Rendkívül boldog és izgalmas napon vagyunk túl a feleségemmel Anitával, akivel örök hűséget fogadtunk egymásnak szombaton. Köszönjük családjainknak, barátainknak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel és osztozhattunk velük örömünkben. 

Ezen a jeles napon legrégebbi nádasdi társaim és barátaim is képviseltették magukat. A gyönyörű ceremónia után a srácok megmutatták, remekül halad a felkészülés, ugyanis hajnalig ropták a táncparketten. :) A BLASE újra bizonyította, hogy egy igazán összetartó társaság. 

Köszönjük szépen, hogy ott voltatok velünk!

Hajrá BLASE!"

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blase.blog.hu/api/trackback/id/tr3812709258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása