Borsodnádasdi LASE

Elkezdődött a felkészülés

2017. július 19. 13:12 - borsodnadasdilase

csapat.jpg

Csapatunk július első hétvégéjén már elkezdte a felkészülést az új szezonra. 

A Heves megyei első osztály a Gyöngyös NBIII-ba jutásával sem lett gyengébb, sőt. A harmadosztályból kiesett Hatvan, illetve a megyei másodosztályból felkerült Bélapátfalva és Gyöngyösi Energia csatlakozásával még izmosabbnak tűnik a megyei elit, amelynek küzdelmeiben az elkövetkezendőkben a Gyöngyöstarján csapata már nem fog részt venni, amit sajnálattal veszünk tudomásul. 

A BLASE heti két edzéssel és 4-5 felkészülési mérkőzéssel hangol a startra. A játékosokkal a város lakói már több alkalommal találkozhattak futóprogramjuk teljesítése közben. Már új arcok is feltűntek a tréningeken, de konkrét igazolásokról egyelőre beszámolni még nem tudunk, az viszont jó hír, hogy a gárda magja együtt maradt.

A legkapósabb játékosunkért, a 16 találatot jegyzett házi gólkirályunkért, Érsek Martinért sorban álltak a csapatok, ő azonban remekül érzi magát Nádasdon és továbbra is klubunkat fogja segíteni.

ersek.jpg

HAJRÁ BLASE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blase.blog.hu/api/trackback/id/tr7612674283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása