Borsodnádasdi LASE

Túl a második edzőmérkőzésünkön

2017. július 24. 06:58 - borsodnadasdilase

labda.jpg

Szombat délelőtt újra tesztmeccsen vett részt a Borsodnádasd!

A Bélapátfalva elleni mérkőzésre délelőtt 10 órakor került sor a Tankó-Arénában. A BLASE a sok hiányzó miatt több fiatallal illetve próbajátékossal állt fel. A nagy meleg rányomta bélyegét a játékra, azonban a gyakorlás így is elérte célját, hiszen a terhelést megkapták a játékosok. A végeredmény: BLASE - Bélapátfalva 0-1.

Gyárfás Gábort megkértük, néhány mondatban foglalja össze a mérkőzés tapasztalatait:

"A felkészülés második edzőmérkőzésén rengeteg hiányzóval kellett számolnunk, igy felforgatott csapattal vettük fel a küzdelmet a Bélapátfalva ellen. Jónéhány "próbázó" illetve fiatal kapott ezáltal lehetőséget. Számomra az eredmény sokadlagos volt ma, örülök, hogy az alapjátékosok zöme olyan teljesítményt nyújtott ami példaértékű lehet a többiek számára. Külön kiemelném Kertész Bence, valamint Csak László játékát. A jövő héttől még keményebb szakaszához érkezik az alapozó időszak, reményeim szerint az eddiginél magasabb létszámmal."

Pihenés tehát továbbra sincs, Gyárfás hétfő délután már újra tréninget vezényel a csapatnak!

HAJRÁ BLASE!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://blase.blog.hu/api/trackback/id/tr4312683795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása